Over ons

tuinplank.nl
Eigenaar tuinplank.nl

Handelsonderneming H.J. Offereins is in 2009 opgericht. De handelsonderneming heeft een aantal webshops, namelijk www.tuinplank.nlwww.jetfastschroeven.nl  en www.woodiesschroeven.nl; beide producten (tuinhout en schroeven) zijn nauw aan elkaar verbonden. Wij leveren aan particulieren en bedrijven.

 

Ik heb al mijn hele leven affiniteit met hout en bouwmaterialen en heb zelf ook veel met hout gewerkt. Ik vind dat, indien je een product goed wilt verkopen, je kennis van het product moet hebben. In 2009 ben ik begonnen met het verkopen van geïmpregneerd tuinhout, een heel assortiment woodiesschroeven en andere tuingerelateerde zaken. Tegenwoordig is het assortiment al flink uitgebreid met onbehandeld hout zoals hardhout, vuren, kastanje en douglas.

 

In 2012 heb ik een nieuw pand aan de Beneluxweg 6 op Bedrijventerrein Gouden Driehoek te Zuidbroek betrokken. In het nieuwe pand heb ik meer verkoop- en opslagruimte dan voorheen en het is gemakkelijk via de A7 en N33 te bereiken (zie kaartje bij contactgegevens).

 

Alle producten kunnen bezorgd worden tot 40 km rond Zuidbroek. Het bezorgen doe ik zelf met een vrachtwagen of bestelauto. U wordt vooraf op de hoogte gesteld welke dag we bij u komen bezorgen!

 

De producten hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en kunnen voor een scherpe prijs worden verkocht omdat er efficiënt wordt gewerkt. 

 

Met vriendelijke groeten,

Harry Offereins

 

Tuin en houtcentrum Tuinplank.nl

Beneluxweg 6

9636 HV  Zuidbroek

Tel. 0598 - 371021

Mobiel: 06- 41278121