Over ons

tuinplank.nl
Eigenaar tuinplank.nl

Handelsonderneming H.J. Offereins is in 2009 opgericht. De handelsonderneming heeft een aantal webshops, namelijk www.tuinplank.nlwww.jetfastschroeven.nl  en www.woodiesschroeven.nl; beide producten (tuinhout en schroeven) zijn nauw aan elkaar verbonden.

 

Ik heb al mijn hele leven affiniteit met hout en bouwmaterialen en heb zelf ook veel met hout gewerkt. Ik vind dat, indien je een product goed wilt verkopen, je kennis van het product moet hebben. In 2009 ben ik begonnen met het verkopen van tuinhout, blokhutten, prieëlen, een heel assortiment woodiesschroeven en nog veel meer. In de nabije toekomst wordt het assortiment ook met onbehandeld hout uitgebreid, omdat dit in een zelfde lijn van producten ligt.

 

In 2012 heb ik een nieuw pand aan de Beneluxweg 6 op Bedrijventerrein Gouden Driehoek te Zuidbroek betrokken. In het nieuwe pand heb ik meer verkoop- en opslagruimte dan voorheen en het is gemakkelijk via de A7 en N33 te bereiken (zie kaartje bij contactgegevens).

 

De producten worden door heel Nederland en België bezorgd. Tot 40 km rond Zuidbroek bezorg ik zelf met een vrachtwagen en/of auto met aanhanger. Buiten het 40 km gebied wordt het transport geregeld door een aantal transporteurs. U wordt vooraf op de hoogte gesteld wanneer het door u bestelde product wordt bezorgd!

 

De producten hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en kunnen voor een scherpe prijs worden verkocht omdat er efficiënt wordt gewerkt.

 

Deze onderneming onderscheidt zich door goede service te verlenen, voor een lage prijs.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Harry Offereins

 

Tuin en houtcentrum Tuinplank.nl

Beneluxweg 6

9636 HV  Zuidbroek

Tel. 0598 - 371021

Mobiel: 06- 41278121

 

Voor steigerhout meubelen gaat u naar www.hetsteigerhouthuis.nl