Schroeven

 
Wij verkopen diverse soorten torx schroeven, onze hardlopers zijn de Woodies en JetFast schroeven.

Waarom Woodies Torxschroeven?

Duurzaamheid: Woodies Torxschroeven zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen om duurzaamheid te garanderen. Ze zijn bestand tegen corrosie en roest, wat betekent dat je projecten bestand zijn tegen de tand des tijds.

Indrukwekkende grip: Dankzij het unieke Torx-aandrijfsysteem bieden deze schroeven een ongeëvenaarde grip. Dit zorgt voor een veilige en stabiele bevestiging, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

Eenvoudige installatie: Het Torx-aandrijfsysteem maakt het aandraaien van de schroeven eenvoudig en moeiteloos. Hierdoor kun je efficiënter werken en kostbare tijd besparen.

Veelzijdigheid: Woodies Torxschroeven zijn geschikt voor verschillende houtsoorten en toepassingen. Of je nu aan een buitenproject werkt of binnenmeubilair assembleert, deze schroeven passen zich aan aan jouw behoeften.

Milieubewust: Woodies zet zich in voor milieuvriendelijke productieprocessen. Met hun Torxschroeven verminder je verspilling en draag je bij aan duurzamere bouwprojecten.

 
Wilt u meer informatie of wilt u alleen schroeven bestellen, dan adviseren wij u om dit te doen via onze website www.jetfastschroeven.nl of www.woodiesschroeven.nl 
Hier vindt u alle maten en bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden.