Briketten Nestro - doos ca. 10 kilo

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer


100% FSC hardhout, makkelijk breekbaar.

Diameter: 7,8 - 8 cm

Lengte: 25 cm

Warmte: hoger dan 5,2 kWh/kg

As: 0,7%

Vocht: 6,5%

Houtsoort: Hardhout

Ca. 10 kg in doos, 8 rollen van ca. 25 cm

Afhaalprijs!

De kenmerken en voordelen van ronde briketten:

Efficiënte verbranding: De compacte structuur van ronde briketten zorgt voor een efficiënte verbranding, waardoor een langdurige en gelijkmatige warmteafgifte wordt gegarandeerd.

Hoge energiedichtheid: Briketten hebben over het algemeen een hoge energiedichtheid, waardoor ze een krachtige bron van warmte zijn en lang meegaan tijdens het branden.

Schone verbranding: Goed geproduceerde ronde briketten branden over het algemeen schoon met weinig rook, as en onzuiverheden, waardoor ze milieuvriendelijker zijn.

Makkelijk op te slaan en te vervoeren: De compacte vorm van ronde briketten maakt ze gemakkelijk op te slaan en te vervoeren, omdat ze weinig ruimte innemen en goed gestapeld kunnen worden.

Uniforme verbrandingstemperatuur: Dankzij hun vaste vorm en dichtheid zorgen ronde briketten voor een constante verbrandingstemperatuur, wat handig is bij het koken of verwarmen.

Veelzijdigheid in gebruik: Ronde briketten zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder koken, verwarmen en barbecuen.

Milieuvriendelijk: Als de briketten zijn gemaakt van hernieuwbare bronnen zoals biomassa, zijn ze een duurzame en milieuvriendelijke energiebron.